marți, 17 iulie 2018

A fost desfășurată Școala de Vară a Liderilor ATOM

În perioada 12 – 15 iulie 2018, Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova a desfășurat Școala de Vară a Liderilor ATOM, de pe lângă mănăstirile Hîrbovăț - Arh. Spiridon și mănăstirea Frumoasa – Eg. Benedicta.

Activitățile au început cu binecuvântarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, după care grupa de lucru au învățat de a desfășura activități de amploare fiecare implicându-se în domeniul său, având ca temă: „Cum mă implic ca lider la organizarea evenimentelor de amploare pentru tineri”!


Coordonatorul Proiectului dat a fost Roșca Dan – voluntar ATOM, care va coordona și campingulDrumeția Prieteniei din perioada 24 – 27 iulie, la care se pot înscrie tinerii.

În unele sesiuni de lucru tineri au fost ghidați de preot Vadim Corostisnchi, Președintele ATOM, care a împărtășit tinerilor din experiența sa, în organizarea taberelor de vară cu tinerii.

Fiindcă este vară și mulți dintre voluntari sunt la alte activități ei au fost la curent cu tot ceea ce se întâmplă în tabără prin discuțiile online, datorită tehnicii inovatoare pe care le avem la îndemână, astfel au putut participa mai mulți tineri la sesiunile desfășurate.

Tinerii au petrecut timpul frumos și în împrejurimile mănăstirilor văzând locuri pitorești și distrându-se pe măsură cu cântece și voiebună.

Din numele echipei dorim să mulțumim gazdelor, mănăstirile Hîrbovăț și Frumoasa unde au fost cazați participanții, dar și organizatorilor.

sursa: www.atosmd.club


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu