miercuri, 23 decembrie 2020

Centrul de consiliere și sprijin pentru mame însărcinate „Sfânta Elisabeta” s-a deschis la Chișinău


Sâmbătă, 19 decembrie 2020, a avut loc sfințirea și deschiderea Centrului de consiliere și sprijin pentru mame însărcinate și familie ,,Sfânta Elisabeta” din Chișinău.

 

Vă invităm să ne fiți alături în continuare, pentru a ocroti viața copiilor nenăscuți și pentru a dezvolta programe de sprijin pentru femeile în criză de sarcină. Sperăm ca pe termen lung să deschidem și alte centre de informare și sprijin și un cabinet medical cu ecograf și să derulăm programe de sprijin pentru adopție și sprijin pentru tați.

 

Credem că absolut orice efort de a veni în sprijinul femeilor însărcinate, al copiilor și al familiilor este ca o sămânță care, oricât de mică, în anii următori va înflori și va bucura pe alții.

Căutați să sprijiniți, să faceți binele, să le sfătuiți pe femeile însărcinate aflate în dificultate să ne caute! 95% dintre femeile care trec printr-o criză de sarcină și beneficiază de suport real aleg viața copilului.

 

Centrul ,,Sfânta Elisabeta” oferă sprijin mamelor în criză de sarcină prin servicii gratuite de consiliere psihologică și alte tipuri de suport în funcție de nevoile specifice.

 

Începând din 21 decembrie 2020, mamele în criză de sarcină pot solicita sprijinul Centrului (str. București, 59, scara 1, et. 3, Chișinău).

 

Susțineți proiectele pentru viață printr-o donație în contul Asociației Moldova pentru viață

IDNO 1015620004654

Codul IBAN: MD90AG000000022512941974

B.C. MOLDOVA-AGROINDBANK S.A.

Suc. 12 Chișinău

codul bancar AGRNMD2X438

 

Vă mulțumim pentru sprijinul pe care îl dăruiți vieții!

 

Adresa Centrului: str. București, 59, scara 1, et. 3, Chișinău

Telefon: 079430077

E-mail: centrulelisabeta@gmail.com


http://moldovapentruviata.md/centrul-de-consiliere-si-sprijin-pentru-mame-insarcinate-sfanta-elisabeta-s-a-deschis-la-chisinau/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu