joi, 19 aprilie 2018

ANUNŢ! a XIII-a ediţie a Festivalului „Mîinele Mamei” se va desfășura în mun. Hînceşti

Duminică, 22 aprilie 2018, când Biserica Ortodoxă cinsteşte Sfintele Femei Mironosiţe şi prin urmare aduce omagiu tuturor femeilor creştine, Episcopia de Ungheni și Nisporeni, în colaborare cu Primăria municipiului Hînceşti, va organiza în piața Primăriei, la ora 13.00 Festivalul Pascal „Mîinile Mamei”. Scopul acestui Festival este de a valorifica şi a promova obiceiurile și datinile străbune, legate de sărbătorile creştine, prin diferite lucrări meşteşugăreşti, culinare şi de panificaţie, expuse de către reprezentanţi din Rep. Moldova, România şi Ucraina. 
Astfel, având onoarea de a vă invita, vă îndemnăm cu toată dragostea, rugându-vă frumos să luaţi parte, la acest Festival, unicul în țara noastră de o asemenea anvergură, ca într-o atmosferă de cântece pascale şi despre mamă, să vizitaţi expoziţiile ce vor fi prezente, pentru a vă familiariza îndeaproape cu datinele și obiceiurile străbune pe care, avem datoria de a le valorifica şi perpetua.
Sunteți așteptați cu drag, în număr cât mai impunător, ca prin aceasta să demonstrați dragostea și interesul față de valorile cultural-spirituale a străbunilor noştri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu