marți, 21 august 2018

ATOM prin susținerea CNTM și Ministerului Educației își consolidează echipa și programa de lucru


AO Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova (ATOM), participă la: Programul de granturi mici pentru organizațiile de tineret, care este realizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM),  în cadrul proiectului „Capacitarea organizațiilor de tineret prin programe și intervenții instituționale”, finanțat de Ministerul Educației Culturii și Cercetării a Republicii Moldova.

Scopul proiectului este de a dezvolta capacitatea instituțională a 10 organizații de tineret din Republica Moldova. În cadrul proiectului  vor fi oferite 10 granturi mici pentru 10 organizații de tineret.


ATOM vine cu proiectul: Implicăm tinerii în procesul decizional că ei sunt viitorul, având 3 activități de bază:

Activitatea 1: Planificarea strategică a unui plan de lucru pe următorii 5 ani cu definirea corectă a fiecărui proiect după normele de azi fiind definite: Scopul, obiectivele, etc. – echipa formată din Consiliul Administrativ, Președinte, Director Executiv, 3-5 șefi de filiale, voluntari - 22 persoane. 22 - 23 august 2018, care va avea loc în or. Ungheni începând cu ora 10.00 la sediul ATOM, de pe str. Mihai Eminescu 10.

Activitatea 2: Întrunirea raională cu toți șefii de filiale și încă câte 2-3 voluntari din fiecare filială unde vom prezenta programa de lucru ATOM și ce activități pot fi eligibile cu localitatea dată, vor primi materiale de lucru cu voluntarii și vor face consultarea planului de dezvoltare. 27 august – 8 septembrie 2018. Localitățile de întâlnire vor fi alese la ședințele din 22-23 august.

Activitatea 3: Întrunirea echipei de bord ATOM, circa 60 voluntari, care se vor întâlni la Mănăstirea Hîncu în data de 15-16 septembrie 2018, unde vor discuta programa de lucru pe următorii 5 ani și la finalul proiectului, la un forum de discuție și analiză, va fi aprobarea planului de dezvoltare.

Datorită susținerii prin proiectul dat, Echipa ATOM v-a putea să se reorganizeze mai bine și să-și consolideze echipa, având prezentați pașii concreți prin vor trece fiecare filială în localitățile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu