duminică, 5 august 2018

Mă implic, fiindcă îmi pasă - s-a deschis tabăra de voluntari ATOM, la Mănăstirea Hîncu


Cu binecuvântarea Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în perioada 5 - 8 august 2018, al V-lea an consecutiv prin susținerea și la Mănăstirea Hîncu se desfășoară tabăra de voluntari, unde vor fi 80 participanți, având tematica: „Mă implic, fiindcă îmi pasă” organizată de Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova.

După cazarea participanților, ei au avut o discuție de suflet cu Egumena Parascheva (CAZACU), stareța Mănăstirii Hîncu, care a salutat tinerii și le-a vorbit despre alegerea fiecăruia în viață.

Programa a continuat cu prezentarea activităților pe toate zilele de participare de către moderatorii taberei, Roșca Dan și Nicuriuc Paula și a prezentat responsabilii de activități, după care s-au bucurat de activități sportive în grup.
  
Tinerii participanți la tabără sunt selectați din echipele învingătoare la concursul Brain-Ring ediția a V-a, din raioanele: Ungheni, Nisporeni, Hîncești și Călărași. Anul acesta au fost selectate câte 2 echipe din fiecare raion. Tot la tabără vor participa și voluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova.
Cei prezenți vor fi încadrați la ateliere de lucru, seminare, dar și program sportiv caracteristic unei tabere și nu în ultimul rând cu cântec în jurul rugului haiducesc.

Tot aici o să fie desfășurate și alte 2 evenimente de amploare:

Luni, 6 august, ora 17.00: Adunarea Generală a Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova, la care sunt invitați echipa de bord, membrii și voluntarii ATOM.
Marți, 7 august, ora 16.00: Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova, care începe cu un seminar: De ce aleg anume ortodoxia?, și va continua cu finala concursului intelectual: Brain-Ring ediția a V-a, la care invităm toți participanții de la concursul dat…

Pentru mai multă informație: www.atosmd.club

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu