duminică, 19 august 2018

Să luăm aminte! DEMENŢA DIGITALĂ şi ARMA NUMITĂ “SMARTPHONE”

Suprautilizarea mediului digital declanșează declinul mintal. Smartphone-ul, un ucigaș. Psihiatrul Manfred Spitzer - interviu eveniment Telefonul mobil poate să scadă IQ-ul prin simpla prezență. Niciun studiu nu arată că folosirea computerelor în școli e ceva bun. Dimpotrivă! 

Cu cât adolescenții folosesc mai mult smartphone-ul, cu atât au mai puțină empatie pentru părinți și prieteni. Smartphone-ul este unul dintre cei mai periculoși ucigași din istorie. "Nu sunt conservator, dar sunt îngrijorat", spune în mijlocul acestei pledoarii prof. dr. Manfred Spitzer, psihiatru, psiholog, cercetător în neuroștiințe, directorul medical al Spitalului Universitar de Psihiatrie de la Ulm, Germania. 


StirileTVR.ro vă prezintă una dintre cele mai aspre analize asupra tehnologiei digitale, expusă într-o ediție-eveniment a emisiunii "Garantat 100%", realizată de Cătălin Ștefănescu. Autismul Virtual - boala excesului de tehnologie. Termenul a fost folosit pentru prima oară de psihologul român Marius Teodor Zamfir. De curând a fost publicat și un studiu https://www.academia.edu/36041163/THE...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu