marți, 19 iunie 2018

Rugăciunea ne poate salva de păcatul sodomit


În urma evenimentelor ce a marcat mai multe țări ortodoxe și anume marșul egalităților de gen, sau promovarea păcatului sodomit. Fiecare eveniment au mii de opozanți, care și-au manifestat nemulțumirea, dar au fost marginalizați și neglijați, iar cordoanele de polițiști au rupt orice speranță a majorității de a se expune.

În urma acestor manifestații păcătoase creștinii se consolidează și pe parcursul anului vor întreprinde mai multe activități și rugăciuni ce va consolida pe creștinii ortodocși la fapte concrete pașnice, dar cel mai important rugăciune.


De aceea ca un protest al marșului LGBT din 23 iunie 2018 care se va desfășura în Cluj, Comunitatea Creștin Ortodoxă Română Cluj-Napoca invită la rugăciune în toate bisericile din Cluj Napoca și localitățile învecinate pe data de 23 iunie 2018 pentru frații noștri căzuți în păcatul homosexualității. 

Nu suntem de acord cu promovarea publică a păcatelor omenești de orice fel, în locul valorilor creștine, în viața orașului Cluj Napoca!

Desfășurare:
Ora 17.00 - 17.15 Clopotele vor chema la rugăciune in biserici
Ora 17.15 - 18.00 Rugăciune Paraclisul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu
Ora 18.00 - 18.30 Clopotele de foc vor fi trase la intervale de 2 minute pe toata durata marșului LGBT Pride Cluj 2018.


După cum ne învață Biserica Ortodoxă, rugăciunea este cea mai eficientă formă de luptă cu răul și păcatul. În această perioadă a postului în care ne aflăm putem lupta cu patimile din noi, postind, mărturisindu-ne și unindu-ne cu Hristos prin Sfânta Împărtășanie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu