luni, 26 martie 2018

Apariția celui de al 2-lea număr a Revistei „Tânărul Ortodox”


Pentru a prezenta tinerilor, cum și-ar putea petrece timpul având ca mici modele pe semenii săi, Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova în parteneriat cu Episcopia de Ungheni și Nisporeni și susținerea nemijlocită a Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în data de 26 martie 2018, apare al 2 –lea număr a revistei unice pentru și despre tânărul voluntar ortodox: Tânărul Ortodox.

Numărul dat apare cu genericul: Credință, curaj și entuziasm, cheia succesului nostru de azi!

În numărul dat se va putea citi cu link spre articole:

4.                  Tabăra Voluntarilor de pe lângă mănăstirea Hâncu: De ce am nevoie de prieteni și cum să conlucrez cu ei în echipă
7.                  Articol: Îndemnul unui preotpentru tineri
8.                  Eseu: ATOM promotor aldezvoltării personale


Revista va apărea trimestrial în 1000 exemplare și va fi doar sub formă de donație pentru tinerii implicați în activități, participanți la evenimente, etc. Iar pentru o împărtășire zilnică cu idei, articole și sfaturi, propunem tinerilor de a citi zilnic din cele expuse în varianta electronică a portalului dedicat tinerilor: Tânărul Ortodox.

Numărul dat va fi împărțit participanților la concursul Brain-Ring ediția a V-a care va fi desfășurat în raioanele: Călărași, Nisporeni, Ungheni, Hîncești în săptămâna tineretului ortodox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu