joi, 8 martie 2018

Arborele bunelor maniere și a cuvintelor de politețe

Marți, 06 martie 2018, filiala Sculeni au avut o noua activitate sub genericul: ,,Arborele bunelor maniere și a cuvintelor de politețe''. Activitatea a fost desfășurată în incinta Liceului Teoretic Sculeni cu picii din clasa a 2-a B. Voluntarii au desenat un copac și e-au pus la încercare pe cei mici.

Tinerii activi le-au repartizat câte o foiță pe care fiecare din ei au scris câteva din bunele maniere precum și cuvinte de politețe. După, cu ajutorul voluntarilor și a dirigintei lor doamna Cojocari Veronica, cei mici au lipit foițele pe arbore.

Tinerii voluntari din filiala Sculeni au decis să organizeze activitatea dată deoarece majoritatea adolescenților sau copiilor aleg o cale care nu le corespunde ignorând bunele maniere și comițând mai multe infracțiuni.


Voluntarii au presupus că dacă cei mici vor cunoaște mai multe despre bunele maniere și a cuvintelor de politețe va învinge bunătatea nu răul, iar societatea va fi plină de oameni buni și săritori la nevoie.

Pe parcursul activității picii ne-au demonstrat că au cei 7 ani de acasă și știu multe cuvinte frumoase fiind activi și receptivi, precum și voluntarii ce e-au susținut.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu