sâmbătă, 3 martie 2018

Ortodoxia sau discotecile în biserici



Fiind în epoca modernismului nu putem să o subminăm, dar nu trebuie să uităm că fiecare loc, instituție sau spațiu își are o menire a sa având un scop și o misiune aparte. De aceea ce vom vedea (studia) la școală sau bibliotecă nu vom vedea în bar sau discotecă, biserică sau procuratură, fiindcă fiecare dezvoltă latura sa tinzând spre viziunea propusă din start.

Viziunea și Misiunea Bisericii Ortodoxe este Mântuirea sufletului și aducerea omului alături de Dumnezeu bucurându-se veșnic de dragostea lui Dumnezeu.

În acest video se vede clar ce ne dă Biserica Ortodoxă și spre ce ne duce lepădarea de normele canonice a bisericii tinzând zilnic spre o deviere a misiunii ei și cum așa zisele biserici sectare împachetează frumos sub un ambalaj al modernismului aducând spre profanare tot ceea ce este SFÂNT prezentându-ne peste tot dezmățul trupului și anihilarea sufletului.

Tinerilor nu le este interesantă Biserica Ortodoxă fiindcă aici arată clar ce este trup și ce este suflet, care este hrana lor și cum pot supraviețui ele împreună ajutându-se reciproc spre mântuire. Tot odată este cu anevoie de a deprinde lucruri care sunt plictisitoare și obositoare la prima vedere, dar ele dau rost vieții noastre și ajungând să trăiești aceste lucruri, valorifici timpul, prietenii și cel mai important valoarea neestimată a sufletului. Acest lucru nu denotă faptul că Dumnezeu nu are și printre tinerii contemporani, mlădițe alese, curate și care perpetuează divinul în continuare.

Pentru ortodocși totul e clar, în discotecă te distrezi, iar la biserică te rogi Bunului Dumnezeu, având un raport echilibrat între dezmăț și valori, dar observăm că în timp diavolul dorește să ponegreze locul închinat Domnului și prin libertatea omului le transformă în locuri sieși, nefiind o diferență între discotecă și o casă sectară unde programa e aceeași, doar că în centru este ponegrit Hristos Cel răstignit așezat în centru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu