sâmbătă, 24 martie 2018

Tinerețea un punct de reper intre trecut și viitor


Vineri, 23 martie 2018, tinerii voluntari din filiala Florițoaia Nouă, au desfășurat atelierul de lucru cu tema: ,,Tinerețea un punct de reper intre trecut și viitor”. La început tinerii erau nedumiriți de întrebările pe care le primeau și ce răspunsuri trebuiau să dea. Totuși analizând fiecare etapă a atelierului tinerii au fost entuziasmați de cele ce au aflat.

Ei și-au împărtășit opiniile unii cu alții și punctele de vedere față de fiecare etapa a atelierului, descoperind noi lucruri prin care poate parcurge un tânăr în viața sa.


În final, fiecare participant a fost entuziasmat de lucrurile descoperite la atelier și au înțeles că până acum nu ne cunoșteam atât de bine unul pe celălalt, iar acum prin munca depusa am aflat ceea ce suntem cu adevărat și care trebuie să fie idealurile noastre.

Astfel de ateliere au fost desfășurate în mai multe întâlniri cu tinerii din raioanele Ungheni și Nisporeni, iar scopul lor este de a prezenta starea unde se află tânărul și ce crede el despre sine și cum poate dobândi multe lucruri lucrând în echipă și fiind mai deschis spre comunicare și implicare în viața sa.

sursa cu mai multe poze de la eveniment: atosmd.club

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu