joi, 24 mai 2018

Familia este principalul obiectiv în viața fiecăruia, activități desfășurate de tineri


Înepând cu data de 12 mai 2018, mii de slujitori și credincioși din toate colțurile republicii au răspuns apelului Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir și au participat la un marș al tăcerii dedicat valorilor familiei tradiționale, așa cum o știm din moși strămoși – ca loc unde copiii deprind dragostea de cele sfinte, învață respectul față de datinile și tradițiile noastre și capătă încrederea pentru viitor.

Pentru a promova valorile morale ale neamului nostru tinerii din mai multe localități ale țării s-au mobilizat și au desfășurat mai multe activități cu copiii și tinerii pentru a le prezenta un etalon al dragostei adevărate, dar și cum să treacă peste greutățile apărute în familie fiindcă indiferent de vârstă toți membrii familiei au drepturi, dar și angajamente sau responsabilități.


Astfel au fost desfășurate activități și seminare de către coluntarii Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova, care le puteți accesa după cum urmează pe linkurile de mai jos.

La Chișinău s-a desfășurat Marșul tăcerii pentru susținerea familiei tradiționale



Lecție pentru copii despre Familia Fericită





Activitățile date sunt doar câteva din toate cele desfășurate de către tineri și preoți din întreaga Republica Moldova spre promovarea valorilor ce construiesc viitorul societății noastre.

Pr. Vadim Corostinschi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu