miercuri, 9 mai 2018

Istoria niciodata nu trebuie uitata, din contra istoria trebuie venerata


9 Mai - este ziua in care fiecare trebuie sa se gandeasca cat de scumpa este pacea. Incercam sa realizam toata greutatea razboiului odata ce am auzit istorii, amintiri povestite de catre rudele noastre. 

Soldatii (inclusiv si Basarabeni), care au luptat pe front, au luptat pentru noi, generatia de azi, iar noi la randul nostru trebuie sa luam aminte faptul ca ei merita o mare atentie nu doar de 9 Mai, dar in fiecare zi. 


Fascismul nu a fost invins de un singur om, a fost invins de o armata care mereu se tinea impreuna, anume de aici pornind si prietenia popoarelor, deoarece armata unul cate unu se sacrifica pentru a trece linia frontului (Batalia de la Stalingrad, Leningrad fiind un exemplu concret).


Personal, vreau sa felicit toti veteranii de razboi, ne inchinam in fata tuturor faptelor care ne definesc pe noi ca popor, felicitari si Armatei Rosii in componenta careia am fost si noi in perioada razboiului. 


POLITICA demonstreaza inca odata ca este cel mai murdar lucru din toata lumea, deoarece anume din cauza unor ideologii si viziuni politice, oamenii de rand sunt nevoiti sa suporte consecintele. 


TINERII trebuie sa tina minte ca victoria apartine si noua, poporului moldovean. De aceea: indemn inca odata pe toti cei care azi beneficiaza de un timp liber. Plecati si depuneti flori, intrebati buneii despre Anii de Razboi, vizionati filme ce ne aduce aminte calvarul războiului.


Istoria niciodata nu trebuie uitata, din contra istoria trebuie venerata. 


Draguș Leonid, 18 ani, Nisporeni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu