sâmbătă, 31 martie 2018

Voluntarii din Ungheni în pregătire pentru o nouă lună plină de proiecte


Duminică, 25 martie 2018, voluntarii din filiala Ungheni, plini de energie, nerăbdători și cu noi idei, au dat start unei noi întâlniri pentru a pune la punct câteva lucruri, întrucât în cadrul filialei au fost întreprinse unele schimbări.

Din anumite motive personale, Lidia Caliga a renunțat la postul de șef al filialei Ungheni și noul șef a fost ales Roșca Danu. Membrii filialei sunt siguri ca au luat o decizie corectă, căci Danu este un coordonator și un lider foarte bun, o persoană comunicabilă, ambițioasă, cu scopuri bine determinate, curajoasă și care știe cum să-și motiveze coechipierii pentru a progresa și pentru a atinge apogeul succesului.


La întrunirea respectivă fiecare membru a venit cu noi idei despre proiectele care urmează să fie înfăptuite. Deoarece filiala Ungheni este formată din tineri cu inițiativă, dornici de a obține noi experiențe și rezultate frumoase, șeful filialei împreună cu ceilalți a înfăptuit un plan de activități care cu siguranță vor fi foarte utile și vor aduce zâmbete pe fața multor persoane.

Aceste întruniri, care poate par simple pentru unii, pentru noi înseamnă mult mai mult. Ele sunt ceea ce ne influențează pentru a deveni mai buni, pentru a tinde spre ideal și spre perfecțiune. Împreună suntem noi înșine, ne putem exprima liber si luptăm pentru cauze nobile. Nouă ne place voluntariatul, noi iubim ceea ce facem și nu în ultimul rând, noi suntem ceea ce facem.

sursa: atosmd.club


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu