sâmbătă, 24 martie 2018

Zi de bucurie şi comuniune duhovnicească pentru elevii Colegiului Naţional al Poliţiei de Frontieră din municipiul Ungheni


Joi, 22 martie 2017. În această perioadă de urcuș duhovnicesc spre Sărbătoarea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos și deosebi în ziua prăznuirii Sfinților 40 de Mucenici, cu binecuvântarea şi la inițiativa Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, și a Protodiaconului Victor ROTARI Președintele Sectorului Eparhial Activitate Pastorală în Ministerul Apărării, în colaborare cu Dn Veaceaslav BABALICI, Directorul Colegiului National al Poliției de Frontieră, au organizat și în acest post pentru cei aproximativ 100 de elevi ai instituției sus numite o adevărată bucurie sufletească.

Astfel în vinerea din a șasea săptămână a Postului Mare, elevii sau mărturisit şi împărtășit de soborul de preoți şi diaconi ai Catedralei Episcopale ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski”, din or. Ungheni, cu Sfintele şi Dumnezeieștile Taine.


Întru această bună conlucrare între Ministerul Apărării și Episcopia de Ungheni și Nisporeni, referitor la tinerii ortodocși de a avea posibilitatea de a participa la slujbele duhovnicești, iar pentru  acești tineri această zi a fost una plină de folos duhovnicesc.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu