miercuri, 14 februarie 2018

Cât de sfânt este Valentin din 14 februarie?


Tinerii de astăzi sunt deschiși spre a primi tot ce este  „waw”, mai grav că cei maturi se dau tentațiilor pătimașe și ei și cu toată sărăcia astăzi toți dau cadouri scumpe „persoanelor iubite”. Iubesc doar astăzi fiindcă caută ceva să fie spre final. Așteaptă un alt cadou păcătos, iar unele ONG-uri azi dau contraceptive cadou cu tematica: Tinerii trebuie să fie protejați. Ce protejăm noi? Oare nu păcatul? Și dacă da? Atunci artificial tinerii sunt impuși de a avea o relație sexuală, iar mass-media prin emisiuni, filme, etc., impun acest gând tinerilor, iar ei la rândul lor cad tentației fiindcă Apostolul Pavel spune: Căci nu fac binele pe care îl voiesc, ci răul pe care nu-l voiesc, pe acela îl săvârşesc. Iar dacă fac ceea ce nu voiesc eu, nu eu fac aceasta, ci păcatul care locuieşte în mine. (Romani 7, 19-20)

Nu trebuie de băgat păcatul în adolescenți cu tot felul de „sărbători”, după care să menționăm că tinerii au nevoie de vaccine împotriva cancerului uterin, sau să combatem bolile sexual transmisibile, sau multe alte programe pe care statul le aduce prin granturi la noi în țară. Cu o mână promulgăm desfrâu, iar cu alta căutăm să rezolvăm: sarcina prematură la eleve, avorturile, infertilitatea, divorțurile în masă și multe alte probleme cu care se confruntă țara noastră.

Tinerilor!!! E perioada grea prin care treceți, fiindcă tot ce e învelit în cutie de ciocolată pare dulce, dar nu e așa! Totul în lumea aceasta își are timpul său, exact cum și mărul din rai pe care la mâncat Adam cu Eva nepregătiți, mici în cunoaștere fiind.

Pr. Vadim Corostinschi

Iar referitor la Cât de sfânt este Valentin din 14 februarie priviți video de mai jos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu