luni, 19 februarie 2018

Tinerețea - un punct de reper intre trecut și viitor, atelier de lucru cu tinerii la Ungheni


Duminica, 18 februarie 2018, tinerii voluntari din raionul Ungheni s-au întâlnit la atelierul de lucru cu genericul: Tinerețea - un punct de reper intre trecut și viitor. Atelierul a început cu mesajul de felicitare în adresa tinerilor cu Ziua Tineretului Ortodox, iar această activitate este cea care îi unește pentru ziua de astăzi.


Aici tinerii au analizat viața lor în câteva etape catalogându-le după analizarea unor imagini și fiecare și-a împărtășit opinia, viziunea și punctul de vedere în anumite momente și situații.


Voluntarii au avut răspunsuri foarte ingenioase  și impresionante după gândirea fiecăruia, dar a prezentat diversificarea gândirii și modalitatea fiecăruia de a ajunge la succes. Președintele asociației ATOM, preot Vadim Corostinschi a fost foarte creativ în alegerea imaginilor, dar sunt sigură că fiecare dintre noi a acumulat noi idei și ca de obicei am învățat ceva interesant și util.

Învățătura care ne-a fost oferita ne ajuta să avem motivații din ce în ce mai puternice și are o influență pozitivă asupra noastră. De asemenea, tinerii au fost informați despre luarea deciziilor corecte, despre alegerea prietenilor adevărați și despre modul de a depăși obstacolele care apar în parcurgerea drumului fiecăruia dintre noi.

Toți am avut parte de o nouă experiență care a lăsat o amprenta în conștiința noastră și lecția ce ne-a fost oferita la sigur o vom folosi cu mândrie în viitor, fiindcă șefii de filiale participanți vor desfășura acest atelier la ei în localitate.

sursa: ATOM











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu